Selecteer een pagina

Onze diensten

eDago advies

Advies

Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen met al uw projecten en uitdagingen. Bij ons kunt u dan ook terecht over uiteenlopende onderwerpen zoals financiële vraagstukken en advies over beleggingen, maar ook over het inrichten van uw website of het strategisch meedenken aan andere grote projecten.

Een voorbeeld voor laatstgenoemde is een bouwproject waar de ondernemer een discussie had over het bestemmingsplan met de gemeente. De ondernemer had het echter ook nog druk met het runnen van zijn bedrijf. Daarom zijn wij ingesprongen om het gesprek met de gemeente te voeren.

eDago advies

Training

Naast het geven van advies, verzorgen wij ook trainingen op locatie. Wilt u meer algemene kennis opdoen over uw computer of tablet of wilt u misschien meer weten over Microsoft Officeprogramma’s zoals Excel of Word? In overleg met u kunnen wij de trainingen zo aanpassen dat u precies de training krijgt die u nodig heeft.

Ook leveren wij 1-op-1 meetings/trainingen voor aangesloten zelfstandig ondernemers. Groei met ons mee en ontwikkel je eigen bedrijf door steeds één stap verder te zetten.

eDago Training
eDago Training
eDago ondersteuning

Ondersteuning

Tenslotte kunnen wij u ondersteunen in uw bedrijfsvoering. Zo kunnen wij u helpen met een goede boekhoudingsstructuur op te zetten of facturen te maken of we kunnen samen met u een website maken en/of onderhouden.

Voor een van ons meest recente opdrachtgevers hebben we een webshop gebouwd waar uiteindelijk alle producten op beschikbaar moeten zijn. Dit heeft ertoe geleid dat hij zijn klantenkring tot ver buiten Heerhugowaard en omstreken heeft kunnen uitbreiden.

eDago ondersteuning

 Wij helpen u met een vliegende start!